No Widgets found in the Sidebar

Om du har kommit till att ta ett graviditetstest finns det troligtvis ett specifikt svar du vill hitta. Det kan vara oerhört intressant eller otroligt nervtäckande att vänta på resultaten förutom dessa resultat kan helt modifiera ditt liv. Oavsett om du har försökt i många år eller verkligen inte försökt alls, när en svag linje visas på ditt graviditetstest kan det plötsligt bli extremt förvirrande vilken metod du borde känna. Här är sammanfattningen på vad denna svaga linje verkligen betyder såväl som dina nästa steg.

Svag linje vid ett graviditetstest … vad betyder det?

Rundown på graviditetstester

Så frustrerande som den svaga linjen kan verka, borde vi verkligen vara tacksamma för exakt hur långt graviditetsverktyg har finns tillgängliga under de senaste åren! Till att börja med har vi alla olika typer av graviditetstester i alla kostnadsintervall. Många av dessa tester kan hitta graviditet extremt tidigt såväl som några redan innan du missar din period. Få detta, graviditetstester som används för att ta flera dagar för att fastställa och visa resultat jämfört med bara några minuter de flesta tester tar idag. Att förstå exakt hur graviditetstester fungerar kan eliminera massor av stress så när det enorma ögonblicket kommer förstår du exakt exakt hur du kan översätta dina resultat. Vid hus graviditetstest fungerar genom att detektera HCG -hormonnivåer i urinen. HCG börjar skapas i det ögonblick du slutade förvänta dig såväl som stadigt ökar under hela graviditeten. Ju mer i ditt system, desto djärvare bör linjen på graviditetstestet vara.

Allt om den svaga linjen vid ett graviditetstest

Det finns ett par olika saker som den svaga linjen på ett graviditetstest kan försöka berätta för dig. Tänk bara på vilka resultat du ser för att hålla dig lugn eftersom du så har den här mamma.

Är det potentiellt lika tidigt att få en bra läsning?

När du försöker att förvänta dig är tålamod allvarligt så svårt. Ditt sinne är ständigt fullt av oro och undrar om detta slutligen är det, så det är ingen tvekan om att så många kvinnor rusar att ta ett graviditetstest så snart som möjligt. Att rusa för att ta ett test kan dock vara anledningen till att en svag linje visas. Om du tar ett graviditetstest extremt tidigt kanske det inte finns höga nivåer av HCG ännu, därför visar linjen extremt svagt. Om du tror att detta kan vara situationen för dig, ta en andetag och försök att ta ytterligare ett test på några dagar.

Vilken typ av graviditetstest använde du?

Du kanske har köpt ditt graviditetstest ett tag tillbaka eller i en sådan brådska att du inte riktigt fick en möjlighet att inspektera vilken typ av graviditetstest du har. Kolla alltid alltid in anvisningarna noggrant innan du tar testet även om du känner att du redan förstår exakt hur allt fungerar. Vissa graviditetstester har en förångningslinje som kommer att visas om du inte inspekterar resultaten i den riktade tidslinjen. Det är alltid ett bra koncept att ta ett par tester för att utesluta förångningslinjen som orsaken till att en svag linje visas.

Vilken tid på dagen tar du detta test?
Den tid på dagen du tar ett graviditetstest kan eller inte kan påverka resultaten. Spela det riskfritt och ta ett graviditetstest precis när du står upp på morgonen snarare än senare på dagen. Urinen är utspädd på morgonen och kommer att skapa det mest exakta resultatet.

Kan det vara en kemisk graviditet?
Vi önskar inte detta på någon, men ett relativt typiskt skäl att se en svag linje är att du har tappat en graviditet extremt tidigt på potentiellt redan innan embryot som är anslutet till livmodern. Tidiga missfall är relativt typiska och har vanligtvis ingen inverkan på att kunna senare bli gravid och få ett friskt barn. Så, känna alla känslor, men behålla hopp om att det som är tänkt att vara kommer att vara.

Nästa steg efter en svag linje på ett graviditetstest

Om du är förvirrad över dina graviditetstestresultat är det allra bästa att göra några dagar och försök igen. Du kan också besöka din läkare för att ta ett test där. Din läkare kommer att vara den allra bästa källan för att ta reda på vad som kan hända och varför du fortsätter att se en svag linje. Oavsett om det är en tidig graviditet eller en tidig missfall, kan de hjälpa dig att ta reda på vad de allra bästa nästa stegen kommer att bli. Försök bara att vara så tålamod som du kan vara så bra som om du någonsin har någon typ av problem kan du gärna ringa din läkare.

Du kanske också njuter:

Kasta inte bort graviditetstestet förrän de tre minuterna är slut

Förlora slempluggen tidigt i graviditeten; Vad du ska veta

50 roliga graviditet citerar som varje mamma kommer att associera till!

Stift för senare -svag linje på ett graviditetstest … vad betyder det?

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.