No Widgets found in the Sidebar

Maggie Martin lämnade sitt mentorproff för att bli en expertmamma till sina tvillingfantor, Linus samt Veda. De online i Albuquerque, NM. Hon tillhandahöll för att dela sina lektioner som upptäcktes om att vara en nybörjare i sin hemstad.

Måndag, resa Rio Grandestart veckan med en resa längs Rio Grande på Bosque Nature Center med spädbarn i en transportör. Om du är en tvillingmamma som gungar en sida vid sida barnvagn, har du svårt att komma med ingången till leden. I så fall parkerar Park i High Desert Park såväl som slingrande runt Sandias fot. När du har arbetat med aptit, gå till underbara tomater. Det som verkar vara en enkel salladbar för den typiska klienten är verkligen ett fingermat smörgåsbord för unga ätare. Finast av allt, det är ett helt gratis smorgasbord för alla under 2.

Tisdag, berättelse såväl som Sandwichesgrab en smörgås på Barnes samt Noble Café på Coronado Center. Gå sedan upp till barnens sektion där spädbarn kan kolla in berättelsen eller sjuksköterskan medan du äter lunch. Håll sedan din extremt egen berättelse tid på berättelsesteget som fungerar som en klättringsplattform.

Onsdagen Explora för Bit OneShead till Explora! på onsdag. Spädbarn kanske inte är beredd att interagera med alla utställningar ännu, men det finns mycket att hålla barnets räntesats vid vattenexperimentstationerna, ett barnrummet samt bubblor. Var noga med att packa en picknick att glädja sig åt taket.

Veda som spelar i det unga barnutrymmet på Explora!

Torsdag, Zoo DayInvest i ett medlemskap i Biopark, som är ett av de allra bästa värdena i hushållets hemunderhållning någonsin. Ett parmedlemskap (spädbarn under 3 är gratis) kan ha en för en årlig avgift på en enkel $ 59. Det får dig in i Rio Grande Zoo, Botanic Gardens, liksom Albuquerque Aquarium så många gånger du känner för att gå. Ja, det är väldigt bra. När du har köpt ditt medlemskap, vandra med djurparken.

Fredag ​​förberedde Boogie såväl som BounceGet att gå ut genom dörren lite tidigt på fredagen för en 9:15 spädbarns studs i Bounce N ‘Boogie, ytterligare ett fantastiskt Albuquerque -värde. För bara $ 45 per månad ($ 60 för två barn) kan du gå till obegränsad musik såväl som rörelse, yoga, utforskande konst samt signeringsklasser. Om du har inspekterat till klasser i gymboree tidigare förstår du vilket fynd det är.

Lördag, Botanic Gardensremember för att ta ditt Biopark -medlemskapspass samt lite gammalt bröd med dig när du utforskar botaniska trädgårdar. Det kommer att ta åtminstone ett par GOS för att se alla trädgårdar, men på den här första, göra det till en oro att se den japanska trädgården. Glada i några zen -stunder med spädbarn nära vattenfallet, samt mata sedan den enorma koi. (Det är därför du tog med det inaktuella brödet.) Om du är hungrig på metoden, gör en pitstopp vid akvariumcaféerna nära ingången, där du kan nosh på några färska chips såväl som salsa eller guacamole medan spädbarn är fascinerad av hajarna, havssköldpaddor samt stingrays som simmar framför ditt bord.

Linus fascinerad av koi i den japanska trädgården

Söndag, upptäck skuggan din vecka genom att varva ner i skuggan (ja, skugga familjemedlem till Albuquerque Sun) på Academy Hills Park. Slå bubblor i gräset, svänga i behållarens gungor, ta på sig den unga barnsrutschbanan samt promenera längs den asfalterade leden.

+++ Jag vill säga tack till den fantastiska experten Twin Mommy, Maggie för att ha delat sin stad såväl som hennes sötpie ungdomar med oss.

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.