No Widgets found in the Sidebar

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Oavsett hur försiktig du är med ditt barn, är det oundvikligt att de plockar upp några små skrot och blåmärken, har en upprörd mage eller upplever förkylning eller influensa. Mindre sjukdomar och skador är en oundviklig del av livet, men som mamma är det en sak du kan göra är att se till att medicinskåpet i ditt hem är välfylld för att hantera dessa problem.

6 viktiga läkemedel

Några av de vitala typerna av läkemedel som bör vara i alla medicinskåp inkluderar:

Smärtstillande medicin
Att ha smärtstillande medel som paracetamol i skåpet hjälper dig att inte bara underlätta mindre värk och smärta, utan också hantera symtomen på förkylning och motverkar feber. Det är viktigt att notera att vissa typer av smärtstillande medel (som aspirin) kanske inte är lämpliga för barn-så se till att du har en klar leverans av barnvänliga smärtstillande medel.

Matsmältningsbesvär
För att hantera fall av matsmältningsbesvär, ofta är allt som krävs en enkel matsmältningsfack som en antacid. Nuförtiden finns antacida i olika former, av vilka några är smaksatta tuggar för barn, eller är lösliga för att göra det lättare för små barn att ta dem.

Antihistaminer
Vid allergiska reaktioner eller insektsbett är det alltid en bra idé att ha antihistaminer till hands. I allmänhet kan dessa krämer eller tabletter användas för att motverka de flesta symtom du får, inklusive lugnande utslag, lindra klåda och hjälpa till med nysningar eller en rinnande näsa. Det är emellertid viktigt att veta att vissa typer av antihistaminer kan orsaka dåsighet.

Relaterad halv miljard dollar dom mot Johnson & Johnson ur perspektivet av kronisk smärta patient Barby Ingle

Antiseptika
För att förhindra att skrot eller snitt blir infekterade är antiseptika ett måste. Allt du behöver göra är att rengöra området med vatten och sedan applicera grädden eller vätskan. Vissa antiseptika kommer till och med i form av våtservetter, som bekvämt kan tillämpas när man hanterar barn.

Rehydratiseringssalter
Om ditt barn har feber eller diarré, kommer de att förlora mycket vatten och viktiga mineraler. Att ha rehydreringssalter kan hjälpa dig att återställa den normala balansen och ge de mineraler och vätska som ditt barn behöver.

Antiinflammatorisk grädde
Även om smärtstillande medel kan hjälpa till att hantera smärtan från sprains eller muskelpooler, är antiinflammatorisk grädde mycket effektivare och kan appliceras direkt på området. Det bör också hjälpa till med svullnaden och kan låta skadan läka så mycket snabbare.

Som ni ser, bör ett välfylldt medicinskåp med förkylnings- och influenstabletter samt andra mediciner utan disk ger dig allt du behöver för att hantera de flesta vanliga problem som ditt barn (och du) kan möta. Se bara till att alltid läsa etiketterna för alla mediciner du administrerar till ditt barn och håll dig till den rekommenderade doseringen för barn.

Om du är osäker, be en läkare eller läkare om råd om huruvida läkemedlet är lämpligt för ditt barn eller inte.

Länk till det här inlägget: 6 Vital läkemedel varje mamma bör hålla i sina hem < /a>

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

By beuha

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.