No Widgets found in the Sidebar

Jag älskar Holens förskola och måste kreditera rapporterar dem med att få honom ganska bra pottränad och förtrolig i val och konsekvenser. När barnen är i den 2-3 år gamla gruppen, vid en viss tidpunkt, ges de valet av underkläder eller blöja. Många – som Holden – kommer att ändra sig efter deras humör och nyanser.

En sidoanteckning: Hemma valde han aldrig underkläder. Jag misstänker att han ville vara helt mästare i sin domän innan han riskerade det. Jag vet inte varför, men det var så det gick.

Så bäst efter hans tredje födelsedag, när hans skola gick på en veckas urtag, meddelade Holden att han var klar med blöjor. Hurra. Han hade ganska mycket att behärska och vi hade mycket få (dagtid) olyckor. Häftigt.

Under de närmaste nätterna upptäckte vi att han fortfarande skulle använda sin nattblöja om den var på. Så det var när jag gjorde mitt dödliga misstag: Jag frågade honom, “Holden skulle du vilja sova i blöjor eller underkläder?”

Jag antog felaktigt att han skulle fortsätta att välja blöjor på natten tills han hade hela affären behärskad. Nope. Han valde underkläder. Och det innebär att vi byter lakan och hans kläder åtminstone varannan natt.

Operation blöjor på natten har pågått i ungefär två månader nu. När han har en torr natt belönar vi honom med en glöd i det mörka klistermärket för hans tak (han har cirka 20). När han har en olycka försöker vi att inte pressa eller skämma honom genom att säga bra saker som “Det är ok, vi kommer bara att städa upp dig” eller “sätta resten av din kissa i potten så får vi dig in i en bra varm säng. ”

Det känns som den senaste veckan vi har haft mycket mer våta nätter än torra nätter. Dessutom gråter han och krånglar mycket mer varje natt (som om han försöker väcka Milo och pissa oss) … Är det en riktigt dålig idé att flytta till pull-ups på natten?

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.