No Widgets found in the Sidebar

Sharing är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Jag hade mina rör anslutna Pomeroy-stil (vilket betyder att klippa, bränd och sedan anslutna igen) i mars 1996 under mitt C-avsnitt med mitt tredje barn. Jag var 22 då och trodde att jag var klar med att få barn. lite förstod jag att min då andra hälft skulle sluta lämna mig två år senare för en äldre kvinna.

När min nuvarande hälft såväl som jag nöjd såväl som sedan gifte sig 1999, hade han inga barn. Han uppgav att han hade det bra med att bara hjälpa mig att höja mina som sin egen, men jag sa till honom att jag trodde att vi borde få mina rör lossna och försöka få ett barn tillsammans eftersom jag ville att han skulle förstå den glada känslan av att titta in i ett barns barn Ögon och förståelse som de kom från dig.

Slutligen, efter sex år av att jag sjöng på honom, bestämde han sig för att han ville göra det om jag fortfarande var villig! Så den 27 april 2005 fick jag min Tubal omvänd på Lakeshore Surgical Center i Gainesville, Ga. Av Dr. William Greene.

Tubal reverseringskostnader US $ 6300 ur fickan, men var mycket värt det eftersom jag upptäckte att jag förväntade mig med min nu 3 -åring bara en månad samt en halv senare! Min bit kille föddes i februari 2006 såväl som vi fortsatte med att ha en tjej, vårt andra tubal reversal mirakel, i december 2007.

Vårt hushåll är nu totalt eftersom jag fick mina rör bundna under min C-sektion med mitt femte barn, men vi kommer alltid att vara tacksamma för att Gud gjorde det möjligt för oss de två tubal reverseringsmirakel

Om du tror på att ha dina rör lossna är det möjligt. Jag är levande bevis. För alla intresserade har jag bilder på min TR -resa på min blogg som finns här.

Relaterat vad utlöser halsbränna?

Besök min blogg bara välsignade för fler berättelser om prövningar, förödelser och glädjen med att öka fem barn!

Diskutera detta i vårt forum

Gå med i Healthy Moms Community

Länk till det här inlägget: Min framgångshistoria med tubal reversal

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.