No Widgets found in the Sidebar

såg oss förra helgen packa upp våra väskor och slå upp varma i två nätter på Cowslip Cottage i den pittoreska byn Sleights, Yorkshire, en av massor av lyxstugor i de fantastiska stugorna portfölj.

När han anlände på fredagskvällen till denna pittoreska stuga mitt i Yorkshire Moors (ljus och uppvärmning för ett varmt välkomnande) hade det allt vi kunde be om från en helgsemester och mer …

Det levde verkligen upp sitt namn … underbara va?!

En tre våningar, konverterade tidigare grisar (verkligen), med höga strålar (original), dess stil är sofistikerad land elegant med inslag av vintage.

Vi älskade också tankeväckande festliga detaljer …

Inte bara fantastiska från insidan, hisnande utsikt över Yorkshire -morerna omsluter oss från och med varje fönster (och balkongen) som tittar ut på den öppna landsbygden.

Den tysta och lugnet tycktes rulla över oss från kullarna, det var nästan hypnotiskt.

De bästa skotten togs under dagen, med ljusa, tydliga himlar och mycket ljus. Vi lyckades verkligen med vädret den här helgen i december!

Barnen kände sig snabbt hemma och vi satte oss snabbt in … Oatkakorna och överflödet av söta teddies tillsammans med Peppa som spelade på lådan, hjälpte verkligen!

Så kan vi äta dessa ännu?

Genom att ta tillflykt i de vackra sovrummen på de högre våningarna sov vi alla tillsammans trots massorna av rum och somnade snabbt och sov snabbt till ljudet av ingenting. Absolut lycka.

Fler teddies i barnrummet och en barnsäng var tillgänglig om vi ville ha det.

… En 10 minuters bilresa från Whitby, vi tillbringade följande morgon med att njuta av en solig men skarp lördag på stranden och dra våra namn i sanden med fantastiska långa pinnar som hundar i avståndet jagade vågor och vi kunde så småningom ta vinden inte mer …

Kallt men uppfriskande, att spela på stranden var en glädje, ingenting som någon Yorkshire Sea Air för att stärka själen …

Oliver skrev sitt namn i sanden. Utanför lärande är det bästa. Träna dina skrivfärdigheter med en stor pinne och miles av sand …

Tillbaka i Supa Firebird Pushchair (vi var begåvade från Cosatto nyligen) var det dags att ta oss tillbaka till stugan.

Vi passerade den här charmiga chapen nedan, på promenad till bilen, tillbringar sitt pensionerade liv med att samla in pengar för flera välgörenhetsorganisationer, underhålla förbipasserande på gatorna i Whitby och var en lycka att träffas.

Barnen tyckte om att sjunga med till Jingle Bells med honom och Alexander var som du kan se, lite delvis för att spela Maracas.

Vi donerade lite pengar och barnen fick vänligen några härliga små illustrationer av djur och instrument för att komma ihåg honom av …

… Mina stövlar är c/o Air & Grace London-det var en kolliderande leopardtryck typ av dag!

Skaka den!

Vart gick mina maracas?!

Jag vet vad som händer i Alexanders strumpa i år!

… Tillbaka vid stugan gick mina föräldrar med oss för en sen lunch, med mat från en av deras restauranger-spinach och feta filo paj, köttbullar för barnen, basmatiris och grekisk sallad för alla.

Mamma hade till och med gjort en hälsosam havreplommon smulor som snart drizzade i surrningar av pappas bästa hemlagade vaniljsås-inga klumpar snälla Papou ‘vädjade Oliver … och det fanns inget!

Nästa dag var vädret inte så snällt mot oss med blåsiga vindar men vi fortsatte och vågade ut till Whitby igen. Vårt första stopp, Magpie Cafe, en flerprisande restaurang som aldrig inte finns i Good Food Guide, för skaldjurs heta krukor och de bästa fiskarna och chips för miles.

Mage fulla, tog i hamnen, jag plockade upp söta Art Deco -stil jetörhängen i en lokal butik och vävda Santa Sacks för barnen i väntan på pappa jul, speciella godbitar som jag har kämpat för att hitta någon annanstans …

Jag upptäckte till och med dekorativt festligt band för julgrankakor i en indiebutik som höll rack efter rack med band och ull men tyvärr inga festliga kakskärare som hoppats …

Whitby är som ett levande museum till förflutna tider, där människor kan kerma runt knäppa butiker fulla av fudge och hemlagat bröd, en historiskt gripande plats som inspirerade kapten Cooke att lämna sina stränder och upptäcka världen och Mary Shelley för att skapa Frankenstein efter en sommarpaus där ….

Återvända till Cowslip Cottage, bosätta sig i toasty och mysig som kan vara (uppvärmda golvbrädor är en charmig touch), gjorde jag grön och svart varm choklad för alla att njuta av.

När pappa hade kommit ut från en söt, kort tupplur (hela familjen tog bokstavligen det i tur och ordning för att disko tupplur under hela vår vistelse), tillsammans med Oliver och jag, tryllade vi och krossade över vete kompletterande julkakor och vars former var bäst.

Misslyckade vår tidigare julkakaskärare, pappa och jag klippte mycket försiktigt festliga former med en skarp kniv (pappa gjorde små abstrakta kex, jag, stjärnor och en julgran och Oliver, en 3D -snögubbe som Alexander, frustrerande till sin äldre bror, kallas en pingvin) …

Jag undkom röran (ledsen pappa) för att ta ett långt, lugnande bad vid buktfönstretav det stora sovrummet med utsikt över hedarna- en höjdpunkt i min vistelse- och då var det dags att donfestliga onesies (för mig själv och barnen) innan en och en halvtimme bilresa hem.

Tråkigt att lämna efter en så återställande helg borta men glad över att ha hittat Cowslip Cottage, en fristad för familjer (och par), oavsett tid på året, vi ska vara tillbaka …

Tack vare fantastiska stugor för en gratis 2 -nattvistelse på Cowslip Cottage, i gengäld för denna uppriktiga recension.

Köp min bästsäljande bok i pocketbok eller ljud

Min debutbok är min guide för att överleva och trivas på jobbet och hemma och använder insikt i hur man skapar en digital tjänst eller återgår till jobbet med förtroende.

Mumboss: The Sincere Mum’s Guide to Surviving and Thriving at Work and At Home (UK 2nd Edition)

Finns på Amazon eller Audible

The Working Mom: Din guide för att överleva och blomstra på jobbet och hemma (USA/Kanada -utgåvan)

Tillgänglig 8 september 2020. Köp nu på Amazon

Gilla vad du har läst? Varför inte följa Vicki på Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest och Instagram

Missa aldrig ett inlägg!

Prenumerera på ärlighet för mitt veckovisa e -postnyhetsbrev där jag delar mina nya blogginlägg, bloggtips, evenemangsinbjudningar, tävlingar och nyheter om min nya bok. Jag delar aldrig dina personuppgifter med tredje parter.

Facebooktwitterpinterestemailtumblrshare

By beuha

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.