No Widgets found in the Sidebar

Enklare än klistermärken på kläder eller filtar, vi älskar den här månatliga babyhistoria -appen för att göra söta foton för Instagram, dina väggar eller en “babybok” (vad det än är!)

Supersöt! Månadsvis babyhistoria -app för att kommentera foton!

När jag var en liten flicka och min styvmamma var gravid med min syster, tog min pappa profilfoton i full längd av hennes föränderliga kropp varje månad. Eller åtminstone några gånger under hennes graviditet.

Han tog inte 40 foton av henne så att hon kunde placera grafik över magen och markera varje vecka när hon blev större. Men jag slår vad om att de helt skulle ha gjort det om tekniken var tillgänglig.

Nu är det enkelt, och jag har spelat med App Baby Story, vilket gör det ännu enklare. För $ 0,99 får du appen med grundläggande redigeringsfunktioner: Skör din bild, filtrera, lägg till ikoner.

Nyckfulla doodle -ikoner är inbyggda i den grundläggande appen. Låt oss kalla dem klistermärken.

Med lite övning kan du lägga ikonerna för att bli mer beskrivande. “Månader” finns i flera Scrapbooky-snygga teckensnitt, och du kan lägga till dina egna siffror som separata objekt. Det finns en textfunktion för att lägga till andra ord, som barnets namn.

Även om det är utformat för milstolpar för baby, kan du till och med hitta användning för dina egna stora milstolpar. Jej, det är jag och min make på vårt gemensamma 40: e bowlingparti, alias tillsammans, vi är 80!

Det finns menyer för klistermärken med födelsedagstema, för “förfaller i {månad}” och för statusartiklar som höjd och vikt.

Om du vill skapa din egen version av Baby Stats -tillkännagivandet som jag skrev om förra veckan kan du göra det.

Så även om inköp i appen fortfarande inte kommer lätt till mig, tror jag att det skulle vara lätt att motivera de i appen Baby Story om du hade en specifik kreativ idé i åtanke. Vissa av menyerna måste låsas upp. Med andra ord kostar de pengar.

De “månatliga rundorna” som är formade fint för att passa på ett foto av ett barn som ligger, är en del av ett köp i appen. En lista över första, som första simma, första bad, första tand kostar dig $ 1,99. Datum i ett mer snyggt teckensnitt är också $ 1,99. Du kan få alla saker för $ 5,99. Allt du ser ovan ingick i $ 0,99 -versionen.

Värt det? Säg det du.

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.