No Widgets found in the Sidebar

Om matning av ditt barn stuvade katrinarna och andra livsmedel med hög fiber räcker inte, kan det vara dags att bli allvarliga med småbarnsförstoppning. En av mina söner var konsekvent förstoppad efter att han började äta fasta ämnen. Han stoppades inte i flera dagar – även om det händer, ouch! – Men han hade massor av fall av hånlig poop där konstant ansträngning orsakade små tårar och blod i hans avföring.

Jag delar detta i situation som vår erfarenhet kan hjälpa dig.

Vad man ska göra när det är skrämmande att poo

Efter många oroliga samtal till vår barnläkare rekommenderade hon att vi börjar komplettera med en liten sked Miralax varje dag (be din läkare om doser!) För att hålla saken att gå vidare. Hon gav oss en användbar analogi av “poop -tåget” där till och med vanliga poopers kanske bara släpper ut några av bilarna och aldrig kommer till caboosen.

Vår läkare berättade för oss att Miralax inte är skadligt eller beroendeframkallande liksom mycket mycket bättre än att lära en liten person att frukta att gå. Vi har honom en mycket liten mängd två gånger dagligen. Det är ett lösligt pulver som kan tillsättas mjölk (skaka väl) eller varma vätskor (som ett svagt örtte).

För små människor är doseringen ganska liten redan, så en enorm kanna som vi hade varar länge. Under behandlingsåret gick vi förmodligen bara igenom 2 eller 3 containrar som visualiserade rätten. När bågen blev mjukare såväl som att pooping mindre skrämmande, fasade vi ut den genom att använda mindre såväl som mindre doser av Miralax.

Jag skulle inte tveka att använda den igen när förstoppning bär sitt fruktansvärda huvud.

Låt mig veta om du någonsin vill höra mycket mer av mina hökhistorier; Jag skulle gärna höra din!

[Inte sponsrad, bara min ärliga åsikt]

By beuha

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.