No Widgets found in the Sidebar

Visst, jag är lite av en kim-fob. Min 7-åriga son verkar å andra sidan behöva röra allt i hans omgivningar för att lära känna en plats. Är det möjligt att utvärdera ett nytt rum utan att gnugga väggarna och golvet? Utan att klättra på de upphöjda ytorna? Han och jag håller inte med. Kanske har jag inte lämplig respekt för hans spidey-sens som stämmer in honom till vibe av en ny miljö (barn lägger allt i munnen av liknande skäl, eller hur?).

Således börjar min berättelse.

Nöjesparker är fulla av furbuls – de permanenta och rörliga meddelanden och räcken som berättar var vi ska stå i kö – och hans logik dikterar att de alla bör testas. Var och en ska klättas, dras, satt på eller svängde under; Alla fyra om möjligt.

Holden upptäckte att barrikaden som ledde till vår paradesnörningsområde var på kort sikt genom att vila på det och slå över repen och två tunga meddelanden på gatan saknade knappt fem sittande barn. Universal Studios temapark är en mäktig stor plats så min Spider-son var tvungen att fortsätta undersöka, lutande, snurrande och trycka.

Tyvärr, senare samma dag, mötte han ännu en uppsättning kortvariga meddelanden som höll upp ett rep. Han fick veta att dessa meddelanden inte skyddades genom att försöka svänga under repet. Den här gången betalade hans huvud priset med skrot och stötar. och blod. Det här är barnet som lärde mig att huvuden blöder mycket. Han fortsätter att återuppta mig den här lektionen. Park Health Services kallades och kom mycket snabbt för att lappa upp honom. De skickade oss på väg med lite antibiotikum, mild smärtstillande och instruktioner för hjärnskakningsvy (inga bekymmer. Den här gången).

Jag lindade hans huvud i gasväv för att skydda kudden och han visade mig hans ninja -rörelser.

Lyckligtvis fanns det ingen betydande fysisk skada på rapporten. Och nästa dag skalade han väggar igen.

Eftersom vi råkade vara i Spidermans grannskap fick han också en chans att träffa några riktiga superhjältar. De pratade antagligen om hur föräldrar bara inte förstår.

Snälla berätta för mig att ditt barn gör det också.

+++

Detta äventyr hände på Universal Orlando Resort, som jag garanterar att berätta mycket mer om vid ett senare tillfälle. Flyg, boende, måltider, parkbiljetter och souvenirer. Ingen ersättning mottogs. De sanningsenliga åsikter är mina egna och min familj.

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.