No Widgets found in the Sidebar

Vi vill fira matande spädbarn genom att dela denna dumma, fantastiska, kreativa, skratt-till-dig-spray-Milk-bok: de platser du kommer att mata!

I ett hem eller med en mus? I en försörjningsgarderob eller framsätet på en minivan med benen som är klickade av rattet? Dang, författaren Lauren Hirshfield Belden gör att det ser så enkelt ut med sina Dr. Suess -stilillustrationer samt konstgjorda rim om omvårdnad och pumpning! På något sätt hanterade hon för att fånga de universella sanningarna som är inställda på en rytm på sänggåendet.

Kolla in dessa provsidor i hennes nya bok, Â de platser du kommer att mata!

Så söt, eller hur?

Om du har ett booby- eller flaskmatat spädbarn i huset, vill du ha det här på din bokhylla. Du är också garanterad att vara VIP vid din nästa spädbarnsdusch om du tar med dig detta som en gåva.

Hitta det i din presentbutik i Community eller köp de platser du kommer att mata! På Amazon den här sekundet. Hoppas att du gillar det lika mycket som vi gör!

Offentliggörande: Jag fick en utvärderingskopia av den här boken; Jag gillar det på riktigt; Om du bjuder in mig till din spädbarnsdusch får du troligtvis en kopia.

By beuha

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.