No Widgets found in the Sidebar

Delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

Hemsäkerhetssystem kan utgifter otaliga dollar. För medelklassens amerikanska hushåll är denna typ av investeringar nästan omöjlig. Ezviz, en nordamerikansk affärsutnyttjande från världens största såväl som många pålitliga säkerhetsvideoeverantörer, har kommit med en mycket mer kostnadseffektiv metod för amerikaner att hålla ett öga på deras hus såväl som hushåll med Ezviz Tiny Inomhus Wi-Fi-kamera.

Denna användbara bitenhet utvärderar bara 4 uns samt kostar mindre än $ 70. Att ställa in kameran är en bris och kan utföras på under 20 minuter. Användare kan ladda ner en app på sin kloka telefon eller surfplatta från App Store eller Google Play. Den EZVIZ-lilla inkluderar också en inbyggd klok rörelseupptäckt, som kommer att varna din iOS- eller Android-gadget när appen är installerad om den upptäcker rörelse. Men om du förväntar dig att husdjurshunden ska jaga svansen på eftermiddagen, kan du ställa in en rutin för att få informer bara när du vill ha dem.

Videorna är Crystal Ta bort med 720p HD. Det skärmar också nattsyn med avstånd så mycket som 30 fot. Det monteras snabbt mot väggen var som helst i ditt hem, ungdomens lekrum, korridoren, din ytterdörr eller barnkammaren. Det finns obegränsade möjligheter. Om du har flera kameror kan du se varje utrymme i EZVIZ -appen.

“Alla måste kunna hålla ett öga på det som är mycket för dem, utan att bryta banken,” sade Albert Lin, Ezviz -verkställande direktör. “Håll ett öga på dina barn, dina husdjur, ditt hem … det finns så massor av applikationer, även för en liten verksamhet! Det lilla gör att du kan vara där, att känna dig nära det som är viktigast. ”

Relaterat är raseri en hälsosam känsla?

EZVIZ har på samma sätt gjort datasäkerhet samt integritet av högsta prioritet, med varje video som är krypterad direkt på kammen samt strömmas säkert av SSL till molnet eller utsett enhet. Även om videor snabbt kan förvaras på EZVIZ -molnet, kan du också lagra video lokalt på ett microSD -minneskort så mycket som 64 GB.

Så kameran är en stjäla, men hur är det med medlemskapskostnaderna? Ezviz använder 7-dagars såväl som 30-dagars prenumerationer i månatliga eller årliga planer. Prenumerationer börjar på $ 4,99/månad eller $ 49,99/år för 7-dagarsplanen, eller $ 9,99/månad eller $ 99,99/år för 30-dagarsplanen. Förutom att toppa det använder Ezviz det allra första året med molnlagring, helt gratis.

Du kan köpa Ezviz Mini inomhus Wi-Fi-kameran på Sam’s Club samt Amazon.com. För mycket mer information om Ezviz Tiny besök ezvizlife.com.

*Offentliggörande: Jag fick en Ezviz Mini inomhus Wi-Fi-kamera i utbyte mot denna recension. Alla åsikter är exakta och 100% min.

Länk till det här inlägget: ezviz Tiny Indoor Wi-Fi Cam-Kostnadseffektiv hussäkerhet

By beuha

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published.