No Widgets found in the Sidebar

Det finns inget som sol, sand och vågor för att få dig att känna att sommaren verkligen har kommit. Om du är på väg till stranden med ditt barn måste du dock se till att du är beredd. På toppen av blöjväskan måste du också få alla strandens väsentligheter. Kolla in de användbara listorna nedan för att se till att du har alla dina stranden för barn som är redo att gå!

Strandens väsentligheter för baby; Det grundläggande

Att packa för en dag på stranden kan vara överväldigande även när du bara planerar för vuxna, men barn och småbarn har särskilda behov att tänka på. Låt oss börja med den måste ha Baby Beach-utrustningen:

Solskyddsmedel för barn/barn

Du borde aldrig använda solskyddsmedel på ett barn mindre än sex månader gammal – håll dig fast vid skuggan och skyddskläder för solskydd. Detta kommer att hålla ditt barn svalt tillsammans med att skydda dem från en solbränna.

Sedan, när ditt barn är tillräckligt gammalt kan du börja använda solskyddsmedel. För maximal effektivitet, applicera ett märke som är formulerat för små 20-30 minuter innan exponering för solen börjar. Ju högre SPF, desto bättre. Populära varumärken inkluderar Aveeno Baby, Babyganics och Coppertone Baby, som alla fungerar bra för småbarn också.

Kolla in vår omfattande korta artikel om baby-säker solskyddsmedel här!

Paraply/tält/cabana

Oavsett vilken typ av solskade du föredrar handlar det om att erbjuda en skuggig plats för ditt barn att leka, snacks eller tupplur. Stora strandparaplyer är användbara för detta ändamål, liksom specialiserade strandtält och cabanor. Detta tält med en inkluderad skuggpool för din lilla kan också komma till nytta!

Letar du efter mycket fler alternativ för Baby Beach -tält? Kolla in dem här!

SPF badkläder

Även med alla andra försiktighetsåtgärder som du tar, är badkläder med inbyggt SPF-skydd också ett måste för långa dagar på stranden. RuffleButts tillhandahåller SPF-onesies med en lättillgänglig blixtlås, medan äldre barn kanske bara behöver en SPF-t-shirt som den här från Vaenait för att lägga till överst på sin baddräkt.

Mesh Beach Tote

Det finns massor av älskvärda strandpåsar på marknaden men letar efter ett nätalternativ för att klippa röran. I stället för att ta med dig hela sanden hem, låter en nätpåse dig skaka ut den och lämna sanden på stranden.

Denna Suricata-tote ger mycket utrymme och användbarhet, medan denna Kuyou-väska ger en belöning inbyggd kylare.

Simma blöjor

Normala blöjor blir en fuktig röra i vatten, så välj att använda badblöjor för din lilla man eller gal. Dessa återanvändbara Nageuret -badblöjor fungerar bra för spädbarn, och det är till och med möjligt att hitta pojkens badstammar med en dold badblöja som den här från gröna groddar.

Våtsäck

Om du planerar att låta din kiddo komma i vattnet, vill du också byta ut hennes våta kläder innan du kommer tillbaka i bilen. Ta med en extra väska specifikt för våta föremål så att du kan hålla dem innehållande. Du kan också använda den här väskan för smutsiga kläder efter behov.

Leta efter en vattentät väska som den här vikningen och Stow -versionen från Bag & Carry eller denna kompakta och trendiga Esvan -väska.

Strandens väsentligheter för spädbarn

Med så många sevärdheter, ljud och dofter kan stranden vara en veritabel sensorisk explosion för ditt barn. Se till att det är en positiv upplevelse genom att ta med dig alla saker du behöver för att hålla barnet bekvämt, säkert och lyckligt. Här är vad du behöver:

Vattentät filt

Sand kan vara varm och skrapad för känslig babyhud, så en bra filt är en bör – särskilt om din lilla kommer att krypa runt. Leta efter en som är stor, vattentät och lätt att bära, som den här lätta versionen från DYD eller den här från Urbaneco.

Extra hydrering

Varma dagar på stranden kräver att du dricker mycket mer vatten, så planera för extra vätskor för ditt barn. Detta kan innebära att du packar extra formel eller bröstmjölk eller har mycket mer vatten till hands än ditt barn vanligtvis dricker.

Håll ditt barns dryck som valts svalt i timmar i denna älskvärda Lilly Pulitzer Beach Cooler eller denna lätt-bärare ryggsäckskylare från Tourit.

Solhatt

Även med solskyddsmedel är barn mycket mer sårbara för solen än vuxna eller äldre barn. Lägg till extra skydd med en solhatt utvecklad för att skydda ditt lilla strandgästers huvud, ansikte och nacke.

Denna ljusa och andningsbara version från Babylab kan fungera bra för din lilla mister, medan din lilla miss skulle vara säker från solen i denna trendiga och justerbara Jan & Jul Sun Hat.

Strandens väsentligheter för småbarn

Även om deras behov är lite annorlunda än barnen, kräver småbarn också viss speciell strandplanering. Du vill lägga till var och en av dessa till din strandutrustning:

Flott

Om ditt barn kommer att våga sig i vattnet – eller till och med nära det – är säkerheten av största vikt. Att hitta den bästa typen av flotationsslitage för ditt barn kommer att bero på hans distinkta behov, men många föräldrar rekommenderar Stearns pölhoppare eller Stohlquist småbarnslivväst.

Var noga med att kolla in våra vattensäkerhetsförslag här.

Vattenskor

Sand kan ofta vara för varm för att små fötter ska gå på Sefter. Beroende på stranden kan det också vara fullt av stenar eller skal än vad som kan orsaka skador. Vattenskor erbjuder skydd mot alla dessa faror, och Mysoft och Nautica erbjuder två olika versioner beroende på dina preferenser.

Babypulver

Vill du ha en hemlighet för att hålla din resa hem sandfri? Baby Powder är din bästa vän när det gäller att hålla sand ur din bil och hem. Applicera lite på var som helst ditt barn är Sandy, och det kommer att borsta av lätt!

Family Beach Trips erbjuder en möjlighet för små att utforska och lära sig men misslyckas med att packa alla strand väsentligheter för barnet kan göra för en utmanande dag. Planera framåt genom att packa föremål som diskuteras ovan, liksom strandleksaker för att ockupera ditt barn om de inte älskar själva stranden. Med någon tur kommer hela familjen att glädja sig åt solen, sand och avkoppling medan du också håller sig säker och bekväm.

Vilka är dina Baby Beach -tips? Vi vill höra om dem nedan i kommentarerna!

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.