No Widgets found in the Sidebar

delning är omtänksam!

Dela med sig

Tweet

Dela med sig

https://apis.google.com/js/plusone.js

Som mammor strävar vi efter att inte bara ge oss själva med ordentlig muntlig vård, vi tar också våra barn för att få rutinmässiga tentor och rengöring. Som Kansas -föräldrar finns det ett antal roliga, hälsosamma familjeaktiviteter att engagera sig i, till exempel att vandra genom Ernie Miller Nature Center, eller tillbringa dagen för att få blodet att stryka genom Kansas City Zoo. Att besöka din tandläkare kan ge din familj en lika viktig investering i deras hälsa, eftersom oral vård inte bara skyddar dina tänders integritet – det spelar också en roll i din totala fysiska hälsa.

Tandvård som inte stannar vid tänderna

När du letar efter en familjetandläkare letar du också efter en läkare som förstår hur oral hälsa påverkar resten av kroppens funktionalitet. När familjen Kansas arbetar hårt och spelar ännu hårdare, är det viktigt att hitta en tandläkare som prenumererar på samma syn för att hitta den perfekta passformen. Var noga med att screena tandläkarna på Rhoades Family Dentistry och fråga om de går över allmänna hälsoproblem som påverkas av vård av eller brist på vård i oral hygien eller inte. Du kommer också att vilja se till att tandläkarna har en passion för att arbeta med barn – eftersom barn ofta är rädda för att gå till tandläkaren. Att ha en patient och förstå tandläkare för att behandla ditt barn kan erbjuda honom eller henne en helt ny upplevelse där rädsla för att sitta i tandläkarens stol tas bort.

Rengör tänderna till god hälsa Nämnden kommer kontinuerliga rutinmässiga tandläkare att hålla ditt leende rent och ljust, det kommer också att hjälpa till att skydda din allmänna hälsa. Mayo -kliniken gör det helt klart att dåliga bakterier i munnen kan leda till hjärtsjukdomar, för tidiga födelser och Alzheimers sjukdom.

Relaterat boende med bipolär – Hur man hanterar symtom

Jag hjärtat min tandläkare

Att ta dina barn till tandläkaren är inte bara ett bra försvar mot den bomullsgodis som de halsar ner medan de tittar på Kansas City Royals kämpar för att göra efter säsongen, det är också en stor förebyggande åtgärd från dem som bildar mer allvarliga hälsoproblem längs väg. När allt kommer omkring, ju tidigare ett barn får ordentlig oral vård, desto friskare kommer han/hon att vara i vuxna år. Forskning har föreslagit att tilltäppta artärer och stroke är kopplade till orala bakterier orsakade av kronisk inflammation från en form av tandköttssjukdom som kallas periodontis. Rutinmässiga rengöringar i kombination med korrekt oral vård är det enda sättet att hålla tandköttet friska.

En livmoder med utsikt

Gummisjukdom har också kopplats till födelsedefekter och barn födda med låg födelsevikter. Mamma med friska leenden har en lägre risk för att komplikationer uppstår med sina nyfödda.

Dessa pannkakor kraschade mitt rymdskepp

Till och med ens risk för att få Alzheimers sjukdom ökas när de försummar oral vård. Mayo Clinic säger att tandförlust hos dem så unga som 35 år kan vara ett tecken på att de har större risk för att utveckla detta mentalt försvagande tillstånd. När barn introduceras till tandläkaren i en tidigare ålder är de mer benägna att fortsätta underhållet av sin muntliga vård och säkerställa deras goda hälsa i deras framtida år av vuxen ålder.

Boka tid

Att hitta en bra familjetandläkare i Kansas börjar med lite online -forskning. När du hittat en potentiell vinnare ring det kontoret ett samtal och frågar vilka mäter tandpersonalen vidtar för att säkerställa att patientens allmänna hälsa beaktas. Boka ett möte idag och bestämma om tandläkaren passar bra för din familj.

Länk till det här inlägget: kan gå långt
Relaterade 6 viktiga uppgifter som nya fäder måste slutföra

0/5

(0 recensioner)

Delning är omtänksam!

Dela med sig

TweetDela med sig

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.