No Widgets found in the Sidebar

Denna publicering sponsrades av American Heart Association.

Dessa är handvevade zoodles gjorda av Whitney för en hälsosam lunch

Hjälpa till att kontrollera natrium genom att laga mat i huset mer

Ja ja, vi förstår att det är enkelt att föreslå att vi alla lagar mat i huset mer men det kan vara skrämmande att genomföra. Om du springer runt barnbärande, småbarnsjakt, såväl som bilpooler är inte tillräckligt för att uttömma oss, kan det vara att upptäcka tid att laga hälsosamma livsmedel varje dag.

Men vi kan börja med babysteg.

Här är fem olika metoder som vi använder för att göra hemlagade måltider möjliga:

Skriv ner en meny för veckan. Planering gör att veckan går jämnare, lovar vi. Whitney har teman för varje natt för att göra detta ännu enklare: måndag är frukost till middag; Tisdag är DIY Tacos, onsdag är pasta såväl som grönsaker (med zoodles för de vuxna!); Torsdagen är uttag; Fredag ​​är pizzakväll; liksom lördag såväl som söndagen är vilda kort.

Prova en enorm kock varje vecka på söndagen. Det finns många sätt att ta itu med den enorma kocken, men jag gillar att krydda och grilla en flankbiff såväl som sedan arbeta min väg genom skivorna på sallader, tacos och smörgåsar under hela veckan. Ytterligare en vän, Wendy, stekar ett fjäderfä på söndagen samt använder köttet för sallader, soppor och quesadillor för middagar.

Läs mer 3 fler tricks samt idéer för att äta i huset för att förbättra våra familjers hälsa och välbefinnande>

Tack till American Heart Association för att ha bjudit in oss att delta i denna viktiga ansträngning. Alla dessa åsikter såväl som genvägar är våra egna!

By beuha

Leave a Reply

Your email address will not be published.